Lung metraj

ECOURI

By noiembrie 4, 2019 No Comments

SINOPSIS

Când Dorian, un pictor celebru, pare să își fi pierdut orice inclinație și talent pentru a-și continua cariera, un om al străzii apare de nicăieri cu informații prețioase ce îl pot ajuta să se regăsească. Însă, unele adevăruri merită să rămână îngropate, iar odată cu lupta sa pentru regăsire, demonii săi ies la suprafață ducându-l pe Dorian spre limita propriei nebunii.

”Ecouri” este un thriller, cu foarte mult suspans, realizat pe structura comercială, de tip american, dar cu aroma filmului european ce se remarcă prin elemente ca: imagine capturată în mișcare, muzică originală compusă, actori consacrați de teatru și ingrediente de film de artă românesc, atât de apreciat la nivel internațional. Povestea dezvoltă un subiect actual, în care se poate regăsi orice spectator, indiferent de vârstă sau pătură socială: o familie din România de azi cu probleme, frustrări legate de moștenire și repere la nivel de pierdere/lipsă de identitate. Lansare în cinema: 2019

Resurse & echipamente
Cineaști și echipă de producție românești ce asigură un raport calitate/preț ideal. Echipament performant de ultimă generație.

DIN CULISELE PRODUCȚIEI

webmaster

Author webmaster

More posts by webmaster

Leave a Reply